25
05

Боби Павловски во Градска Кафеана Фурна

Боби Павловски во Градска Кафеана Фурна!

Разиграна музичка атмосфера со единствениот Bobi Pavlovski во Gradska Kafeana Furna

Уживајте во прекрасен амбиент и деликатесна традиционална кујна!

Четврток, 25 мај 2017

20:30 часот


☏ За резервации +389 78 255 849