02
06

Јоцо Бамбус во Градска Кафеана Фурна

Јоцо Бамбус во Градска Кафеана Фурна

Jovica Micevski - Joco Bambus овoј петок подготвува разигран почеток за викендот кој претстои.

Уживајте во прекрасната петочна атмосфера на најубавото место во градот. 

Вистинско загревање единствено во Gradska Kafeana Furna.

Петок, 02 јуни 2017

20:30 часот


☏ За резервации +389 78 255 849