03
06

Жиле и Марина во Градска Кафеана Фурна

Жиле и Марина во Градска Кафеана Фурна

Оваа сабота, Жиле и Марина, ве очекуваат во единствената Gradska Kafeana Furna - местото со најубава и најпријатна атмосфера во градот! 

Уживајте во прекрасен амбиент и деликатесна традиционална кујна, пропратено со звуците на најпопуларните хитови. 

Вистинскиот избор за овој викенд!

Сабота, 03 јуни 2017

20:30 часот


☏ Резервации на телефон: 078 255 849