За нас

КОИ СМЕ НИЕ

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ФУРНАМесто создадено за гурманско уживање!

Место полно со традиција, извонредна храна и незаборавна забава која ги задоволува сите Ваши сетила. Убавиот свет и прекрасната музика кои ја надополнуваат топлата атмосфера отсега во ново руво и со многу нови содржини.

Градска Кафеана Фурна е местото каде ги поминувате најубавите моменти и местото кое го познавате.

Мени

Градска Кафеана ФурнаКафеана за урбани луѓе

Извонреден спој на храна, пријатна атмосфера и музика во текот на целата недела.
Место кое добро го познавате...

Повелете!

Контакт